Sorry.....for bad update....

Har inte haft nån lust helt enkelt. Tar en lite bloggpaus. Kanske är jag tillbaka idag, imorgon eller om en vecka....får se.....<3

Nu....Duschen!

Ska ta en varm....skön dusch. Håller tummarna för att jag har en antsiktsmask som jag kan "ta på" efter duschen! Sen blir det lite go musik i öronen....mys;)

I belive in myself.....but I don't always done it....

Att TRO på sig själv är viktigt....SJUKT viktigt. Jag TROR på mig själv & på det jag gör. Har inte alltid gjort det......för inte så länge sen var mitt självförtroende nergrävt under jorden......trodde inte på mig själv ett dugg. Tänkte alltid "Detta klarar jag NEVER" & jag stresssade upp mig själv & blev osäker. Om man provar & tänka "Detta är en utmaning...fine.....but I do it" känner man sig lite starkare. Tro på er själva....det lönar sig!

Today......is this a chill day!

Ska kanske baka eller nåt. Sitter & tar massa ego pics med iPaden. Har typ över 800 bilder! Bjuder på två stycken.


Godmorgon världen!

Hej alla söta läsare! Är inte så väst pigg, men slänger in ett inlägg ändå;) Hade tänkte vara med en kompis idag men hon blev sjuk, tyvärr. Höstbilderna jag tog igår kommer upp på bloggen idag. Ingen skola imorgon.....wihooo! Höstlov ju! Nice. Vad gör ni på höstlovet?!

Ni gör mig stum....

Gud.....ni är amazing. Jag har skrivit det förut med nu....kommenterar ni över förväntan! Finner inga ord.....NO words! Får världens kick av era kommentarer. Ni är bäst. Era bloggar äger, tjejer & killar....ni har helt klart läsvärda bloggar. Blir varm i själen när jag tänker på mina underbara, goa & fantatiska läsare! Det finns inga ord som beskriver er.....<3

Tacos!

Tack för alla kommentarer....<3 Ikväll ska vi äta tacos. Mysigt:) Hostar fortfarande som en tok....hate it;( Vad händer hos er ikväll?!


Vad tycker du?

Vad tycker du om min blogg?




Free online surveys

In my head...is this many thoughts.....

Sitter här & hostar & tänker på allt som har hänt......allt som kommer hända.........många tankar dyker upp......MÅNGA! Sjukt många. Vissa gör mig glad & vissa blir jag DOWN av. Personer som sårat mig får en tanke......personer som betyder mycket för mig får en tanke.......även dom jag saknar får en tanke. Tankarna snurra runt, runt.......dom gör mig yr.

Hejsan!

Idag blir det till att chilla hemma. Jag var nyss ute & fotade i det fina höstvädret. NÅN SOM VILL SE BILDER? Börjar få lite ont i halsen. Typisk att bli förkyld till höstlovet:( Blä.....! Det blir inte bättre av att man hostar som en tok  heller;(
image description


Kvällen.....

Sitter i soffan & kollar på Idol. Är TRÖTT, men nu är det ju helg & sen lov i en vecka;) Ska rida igen på torsdag så det blir stallet både torsdag & fredag! Nice. Resten av kvällen tillbringas i soffan.......eller i sängen! Hörs & ses imorgon!

Love...

Ridningen gick SJUKT bra idag. Magi var fin & PIGG för en gångs skull;) Han fick en riktigt fin form & kändes mjuk & lydig. På volten blev han ännu finare & jobbade jättebra. Galoppen funkade perfekt & han lyssnade jättebra. Bästa gången någonsin på hästen...<3 Mamma tog några bilder. Ska redigera dom imorgon. Laddar upp dom då;)

Snabbis!

Hej! Gick kort dag i skolan idag. Käkade nyss lite mellis. Kameran är på laddning. Ska sticka ut & städa kaninernas bur. Sen drar jag till stallet!

Fråga till er!

Bär du "märkeskläder" när du rider



Free polls

The feeling...

Minns förut.....då allt kändes så lätt. Man svävade fram & allt var perfekt. Jag vaknade ur drömmen, som varade för kort. Du var min enda tröst.....mitt enda hopp.....du var mitt LIV. När allt kändes jobbigt fanns du alltid där. Din mjuka päls fick möta många av mina tårar. Dina ögon var milda, fulla av kärlek & förståelse. Den dag du försvann, glömmer jag aldrig. Mina tårar var många & min sorg stor. Att se din tomma box skar i hjärtat. Att du inte fanns i världen var ofattbart. Jag minns dagen innan det hemska hände.....innan du fick en spruta som föränrade ditt liv. Jag saknar dig, Elektron...<3 1982~2010 R.I.P 23/4 2010. Du har en plats i mitt hjärta....& kommer alltid & ha det!

Im in a dream.....a true dream.....

Everthing is so fucking perfect.....<3 Love....is the word.

Chill!

Ska njuta av kvällen framför iPaden med lite musik i öronen. Det blir bara allmänt chill, alltså:) Imorgon blir det skolan en kortis & sen ska jag fota mina underbara kaniner! På fredag är skoldagen ännu kortare & kl. 16 drar jag till stallet för att rida dressyr på Magi. Nice:) Hur ser eran kväll ut?!

Det finns 1000 saker jag borde göra...

Hej! Har simmat idag. Skönt. Imorgon ska jag vara med en kompis....längtar. My friends are wonderful...<3 Höstlovet kommer närmare & närmare nu. Gud vad skönt det ska bli med lov i en vecka:) Mitt hjärta på bilden nedan.....<3


Är TRÖTT!

Orkar inte mer...är HELT slut. Ska snart käka & sen plugga till adele's somone like you....love it. Har nyss målat naglarna på syrran som blev jättenöjd:) På fredag blir det derssyr (igen) på Magi. Sista gången jag har honom....nästa gång byter vi hästar. Mamma följer med & fotar! Sorry for bad update!

Satan i gatan......


Duschen!

Ska bli skönt med en VARM dusch. Ska ha antsiktsmask i ca 10-20 min sen. Mitt nya rum är nästan klart:) Nu ska bara lister & lampa upp & sen ska jag flytta in! Nån som vill se hur det ser ut?! Kommentera nudå...<3

Min åsikt....

Mina kaniner är utekaniner & JA dom är ute året runt. Jag får ofta höra "Men guuuud....är dom ute året runt!? Varför tar du inte in dom? Mår dom verkligen bra?!" Mina kaniner har varit ute den största delen av sitt liv & trivs super utomhus. Dom har tillgång till mat & vatten som står i deras bur. När det är vinter & snö öppnar jag buren (precis som vanligt) varje morgon så dom får gå ut i hagen om dom vill. Oftast skuttar dom ut med glimten i ögat. Om mina kaniner inte skulle trivas utomhus skulle jag märka det....eller?! På sommaren växer det fullt med gräs i deras hage som de äter av. Dom har platser som täcks av skugga om det skulle bli för varmt. Katter osv är inga problem. Ser dom ut & trivas?!

Lyssna....


Länkbyte!

Med.....http://tovearviidsson.blogg.se/
           http://tovearviidsson.blogg.se/
           http://tovearviidsson.blogg.se/
Klicka in på denna bloggen. Den är fin & läsvärd.

Dagens!

Är TRÖTT. Ska ut & titta till mina sötnosar en stund. Vi ska åka & hämta en ny bur till dom senare idag. Ska nog fota kaninerna med mobilen. Min kamera är urladdad:(


But I set fire....to the rain....

Låten är bäst! Den spelas just nu helt klart. Njuter. Music is wonderful....<3

Sjukt kul...

Jag kollade på Solsidan med en kompis. Vi skrattade & hade SJUKT kul. My day is perfect....<3 Kvällen tillbringas i soffan med familjen framför TV:n. MYS.


Känslan....

Att ha alla man älskar nära......känna sig älskad.....är fantastisk. Dom du litar på..finns där....& dom kan du prata om nästan allt med. Att kunna gråta, skrika & skratta ihop med dina närmsta vänner är fantastisk. Att ha någon som litar på en är också fantastiskt. Att kunna ha en hand i sin....är underbart. Det är med ett leende på läpparna jag skriver det här.....det är med lycka jag skriver det här. Jag tänker på ALLA som står mig nära....alla som jag älskar......alla som ställt upp för mig....& alla jag ställt upp för. TACK...alla ni....som finns i mitt liv. Alla kommer ni ha en plats i mitt hjärta....<3

Hej!

Igår var det fest...hann inte uppdatera:( Det var en nice fest med goa människor. Dressyren på Magi gick bra. Han blev riktigt fin & lyssnade bra. Jag red inte säskilt bra. Ponnyn är farligt fin...<3 Snart kommer det ett känsloinlägg!

Shopping!

Love till kahki jeansen...<3 Tack snälla mamma....för allt. Ska ta en dusch!


Japp...

..det blir till att åka & handla med mamma. Svenska läxan är nästan klar, ska bara titta igenom allt en sista gång. Imorgon blir det en chill skoldag, sen till stallet & sen MYS i soffan. Låter det nice?! Höstlovet närmar sig mer & mer nu:) Jag har höstlov v.44 (tror jag!). När har ni höstlov?

Home...

Är hemma från skolan. Ska kanske sticka & handla med mamma. Ska på fest imorgon:) Längtar som en tok. Tack för era kommentarer...<3 Ni betyder guld för mig.


Nu ska jag plugga matte en stund!

Ursäkta uppdateringen! Har gjort lite läxor & det tog en stund kan man ju säga;) Har nyss käkat pannkakor. Gott. Ha det bra!

New shoes!

Mamma köpte nya skor till mig. Älskar dom. Tack så mycket mamma.....<3


I don't feeling so happy....

När nån bara skiter i ens känslor känns allt hopplöst. Hur man en försöker får man aldrig nåt tillbaka....man ska tänka sig ORDENTLIG för innan man trampar på nån annans hjärta. Jag är inte perfekt.....& det verkar ingen förstå:( Ingen kan styra mina tankar & känslor. Om en person skiter i mina åsikter & känslor blir jag j*vligt ledsen. Även om jag skrattar.....finns såret fortfarande kvar. Jag vet......det snackas skit bakom min rygg.....okej???? Jag försöker & strunta i det....men ibland känns det hopplöst......så hopplöst som det kan bli:(

A new day....

Hej på er! Snart bär det av till skolan. Lång dag idag:( Slänger in några inlägg när jag kommer hem....<3 Det är väldigt grått & trist ute......himlen är GRÅ & igår spöregnade det:( Inte kul. Snart är det FREDAG i alla fall! Love fridays...<3

Min dag....

.....har varit rätt chill. Slutade 13.00. Nu är jag bara här hemma & chillar lite framför iPaden;) Sticker iväg & simmar sen. På fredag blir det dressyr på Magi. Hoppas han är LITE piggare då. Vill någon ha bilder?! Det är världens tråkväder ute. Mina byxor är dyngsura:( Har ni haft en bra dag? Kommentera nudå....<3

Everything is okay.....

Dagen var helt okej i skolan. Det är nåt som fattas.....någonting viktigt....& det är mitt humör. Är trött & rätt sur! Sitter hos mina kaniner & bloggar från iPaden. Är jättetrött! Mina sötnosar är pigga & glada som vanligt, förstås;) Det är bara det att dom sitter i buren & vägrar komma ut! Ni får ha det så bra.....<3

My secret!

Haha, har en liten hobby som jag aldrig tagigt upp här på bloggen;) JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA NOVELLER! Jag skriver mest om hästar men skrev en nyligen i skolan som inte handlade om hästar. Läste upp den för hela klassen....var nog rätt röd i ansiktet:p När jag ska börja på en novell ritar jag ALLTID en bild på huvudpersonen! Tycker det blir lättare & skriva då:)

Sängen väntar!

innocent (MMS)

Sängen väntar!


Drar & fikar hos grannarna!

Vi hörs & ses sen!


Saker som ska göras idag!

• Engelska läxan
• Lite av matteläxan
• Borsta Bubblans päls (dels för att hon fäller och för att den är väldigt tovig)
• BLOGGA!!!!!!

Kvällen igår var jättemysig med god mat & trevliga människor. Kom hem rätt sent så det blev ingen uppdatering. Åt nyss en av cupcakesen jag & syrran bakade igår. Mumsiga var dom:)


Sunday!

Ska ut & busa lite med mina goa kaniner!


Åker nu...

Hörs sen.


Cupcakes!

Jag & syrran bakade som sagt cupckaes. Snygga va?!


Sprid detta!

SURF har under en lång tid haft ekonomiska problem men nu har det gått så långt att en nedläggning är nära. Det känns såklart hemskt för alla medlemmar. SURF är vårt andra hem och det rider flera hundra elever på ridskolan, både stora och små.

Medlemmarna gör allt dem kan genom att bidra med pengar och sälja New body, salami och plastpåsar. Men dem pengarna räcker tyvärr inte. Många vill rida men det finns inte möjlighet till det om SURF går i konkurs för alla ridskoleelever kommer stå utan ridskola.

SURF ger inte bara tillfälle till att rida utan det ger även trygghet och gemenskap. Ridskolan sjuder av liv, det är en mötesplats för både barn och vuxna. Stallet är en trygg miljö där alla är välkomna oavsett kön eller ålder. Alla träffas och gör det dem älskar tillsammans. SURF är en av Umeås största ungdomsgårdar så hjälp oss bevara den.

Vi gör allt för att rädda vår kära förening och därför söker vi nu sponsorer som kan få oss på rätt köl igen. Vi är öppna för alla förslag och vi på SURF måste få hjälp med att reda ut den här situationen. SURF har en fantastisk sammanhållning och kämparglöd, detta får inte vara slutet!

Sprid gärna detta vidare och hjälp oss komma med ideér på vad vi kan göra!

Inlägg från http://surfryttarna.blogg.se/

Sprid detta. Just du kan göra skillnad;)


Tired.....

Är jättetrött. Vill bara gå & lägga mig i sängen! Har varit ute & fotat lite. Lite blandade bilder blev det, faktisk. Nån som vill se?! Ikväll ska jag & familjen iväg & äta hos kusinerna....mysigt värre. Syrran & jag kanske ska baka cupcakes efter lunch....vi kom överens om en sort vi skulle baka i alla fall;) Ska käka snart, mamma håller på med maten. Höstlovet närmar sig för mig....vet inte vad jag ska hitta på.....har ni några planer....?

I say godmorning to the world...

In my bed I sleeping. In my dark room im dreaming....somtimes....are the dream beautiful....and somtimes I wake up with a screm. But tonight...I dreaming off you...<3

Thats friday evening....

Red Magi från marken. Hade en rätt pigg häst bakom mig & hästen sprang nästan in i Magi. Fick aldrig upp nåt bra tempo utan han kändes sådär. Han ryckte rätt mycket. Fokuserade på sitsen & att vara mjuk i handen i traven. Han kändes seg men ändå fin. Vi gjorde en båge på varje långsida & det funkade jättebra på honom. Gjorde värsta omhoppningssvängen i sista bågen...:p Han jobbade på bra. Det blev dags för galopp & han kändes lite tveksam. Jag gjorde några missar. Fick aldrig till nån fin galopp...tyvärr:( Mitt fel! Sen jobbade vi på volterna. Hästens trav asså....den var lätt & mjuk. Kunde sitta ner utan problem & ställa & böja bra. Fick en bättre kontak & han blev lydigare. Var noga med att berömma honom ordentligt! You are perfect...so fucking perfect...<3

Godmorgon på er!

Helgen är snart här....längtar. Det blir nog allmänt chill i två dagar nu! Skönt. Skolan snart, sen stallet & sen blir det mys med familjen. Har inte så många läxor heller! Förresten...igår tog jag några bilder på mina bus kaniner....nån som vill se?! Time for the scholl now....uppdaterara sen...<3

Hösten är vacker....

Vackrare än man tror. Titta på lövens fina färger, på den vackra höstsolen eller andas in den friska höstluften. The fall is beautiful.


Home from the school!

Nu ska jag ta det lite lungt & inte göra nåt speciellt. Imorgon ska jag rida Magi. Vi ska jobba lite mer från marken. Älskar Magis gångarter!

Frågestund!

Vi kör på en nu! Ställ vilken fråga du vill...svarar 100% ärligt. Sätt igång & kommentera nudå!


Godmorgon på er!

Har käkat lite. Kollade nyss klockan & det är lungt. Ingen stress! Ska kanske vara med en kompis idag så det blir kanske inte världens bästa uppdatering. Ha en bra dag nu!

Godnatti!

......sov riktigt gott & dröm fina drömmar...om någon ni gillar riktigt mycket! Har lite ont i huvudet.....inte bra:( Sängen väntar ju! Sov gott...<3


Blir happy....

....av att logga in & fått några kommentarer. Fina kommentarer=Mums!


Nöjd.....

Ailine har gjort en jättefin design & header till mig! Hennes blogg finner ni i menyn. Den är super. Vad tycks om designen/headern!? Kommentera nudå!

Drar till skolan!

Önskar er en bra dag! Vi hörs sen....<3

Sitter här & bloggar i min nya, goa halsduk.....

Älskar den. Köpte den på Gina i centrum. Imorgon är det skolfoto.....idag tog jag & min brorsa, lillasyrra syskonfoto. Vi hade mattediagnos förra onsdagen & jag fick 21 av 23 rätt. Jag är nöjd. Nu ska jag göra engelskaläxan.

Somtimes....are love beautiful.....

Att älska...att bli älskad är ibland det vackraste som finns....<3

Godmorgon....

Mamma sjutsar mig till skolan idag. Skönt. Vädret är ju inte det bästa......:( Sov nästan ingenting inatt. Är trött. Det blir inte världens bästa update idag. Älskar era kommentarer....<3

Ska börja igen!

Rubriken lyder! Imorgon blir det skola. Mamma & jag ska sväng förbi centrum & jag ska handla en mysig halsduk & kanske ett par vantar. Idag var mamma snäll & köpte en mössa till mig.....<3 Jag har världens bästa mamma....<3 Godnatt på er!

Magi...

Red Magi idag. Vi värmde upp med lite bommövingar. Han var väldigt annorlunda mot Clements. Han lyssnar verkligen jättebra men tar väldigt små steg så man får jobba lite med benen. Han hade en dressyrsadel men skulle få en ny nästa vecka. Han hade en väldigt skön galopp. Min sits var dock inte den bästa. Vi fick hoppa ett litet kryss. En dressyrsadel är inte den bästa & hoppa i.....! Han hoppade jättefint...men det var som sagt svårt att hitta en bra hoppsits. Är jättenöjd med Magi....<3

Strax drar jag till stallet....

Längtar. Käkade nyss lite mellanmål. Dagen i skolan var inte sådär jättekul....men det är den ju oftast inte. Vill ni ha bilder från hoppningen eller?! NI avgör det själva.....<3

Ingen lust...som sagt....

Har ingen lust alls. Massor av tankar snurrar runt i huvudet. Tar en liten paus från bloggen & bloggar när jag har lust. Känslorna är många just nu. Om ni har lust så får ni kommentera.


Snart blir det skolan....

Outfiten är en stickad cardigan, under den ett linne & ett par svarta jeans. Sen blir det skinnjackan över. Uppdaterar när jag kommer hem från skolan. Åhhh...imorgon ska jag hoppa Magi! Taggad.


Natti..<3

Ska sova nu...eller sommnar nu! Godnatt!


Love...

Vet hur det känns....att älska & aldrig få nåt tillbaka..<3


Ingen blogglust...

Därför har jag inte uppdaterat. Vart & klippt mig idag. Blev väldigt nöjd. Klippte topparna. Mattediagnos idag....gick helt okej. Hoppas ni har haft en bra dag. Kommentera lite, då blir det mycket mera update!

Cha!

Sitter i sängen & myser. Tittar ut genom fönstret.....fint det är ute. Ville önska er en bra dag. Sticker & klipper mig vi 15.00 så det blir ingen super update! Allt är katasrof med bloggen just nu:( Skulle fixa en ny design & då bara försvann allt. Har inte tid & fixa headern just nu. Den underbara headern som Therese gjorde till mig är för stor för denna design! Ha en bra dag nu!

R.I.P

...Anina..<3 Min familj åkte till Idre förra & förr förra året. Pappa & jag red westernhästar första året. Jag red en svart ponny vid namn Anina. Jag, pappa & han som hade stalletn red i vintersolen, djup snö & kyla. Det var helt underbart! Anina var helt perfekt för mig...<3 När vi kom dit ett år senare fanns inte Anina....:( Han som
Ägde stallet berättade att hon hade trasslat in sitt ena framben i grimskaftet i spiltan. Hon hade försökt lossa det med munnen.....& då hade hon fastnat med det också & brutit nacken. Fyfan....börjar nästan gråta. Den svarta drömponnyn var borta....saknar henne enormt. Red i alla fall hennes bror, som heter Balette. En fin häst..<3 Anina, kommer alldrig glömma dig gumman..<3


.......

Skulle någon kunna fixa en design & header till mig? Allt bara försvann, nämligen. Om nån gör en design får ni såklart länkning i ett inlägg & i menyn! Maila mig på [email protected]! Kommentera gärna om du kan göra en design!

Åhh vad det krånglar..

Headern är tydligen för stor för den nya designen. Här kommer en bild som kommer bli min tillfälliga header!


Hej!

Är hemma från "skolan" eller vad man nu ska kalla det! Vi fiskade ju hela dagen vid Sättra. Det ligger ungefär vid ridklubben. Fick inte en enda fisk....det blåste jättemycket! Såg alla hästarna gå i hagen..<3 Varför kunde jag inte fått vara i stallet istället..xd Haha.....det skulle ju vart så mycket roligare! Käkade 3 & en halv korvar så jag är äckligt mätt. Det var några i min klass & parralellklassen som BADADE i blåsten!!!! Brrrrr....frös när jag såg dom bada. På torsdag är det skolfoto. På fredag hoppar jag Magi! Det var jättelängesen jag hoppade Magi. Hoppas det går bra!

Godmorgon....eller vad man nu ska kalla det!?

Idag ska klassen ut & fiska. Är ganska trött. Har fiskat EN gång i mitt liv. Kommer inte ihåg något av det. Idag är det ju Kanelbullens dag!!!! Måste käka en kanelbulle idag, ju! Uppdaterade inte bra igår. Förlåt...<3

Im at MY room...

Varit med finaste Ella som nyss cyklade hem. Ska fixa engelskaläxan snart. Haha, jag skrev att jag skulle uppdatera men tydligen hanns det alldrig med....ni får ju kommentera lite också! Det är stökigt i mitt rum....städa!? Har ingen blogglust, tyvärr.


Skolan nu!

Mamma ropar! Slänger in några inlägg i eftermiddag!

Idag....

Ska jag till skolan. Ska uppdatera när jag kommer hem. Vi har en diagnos i matte på onsdag. Vet inte om man ska ta hem & plugga...? Åhhh...på fredag ska jag hoppa världens finaste Magi....är lite nervös. Längtar i alla fall. Måste peppa mig själv lite! Mitt självförtroende är nergrävt under jorden....men det visste ni väl redan? Mamma ska fota. Kanske får ni film också....vill ni det eller?!


Frukost NU!

Ska bara käka frukost en snabbis. Är ni vakna!? Inte jag......:p


My face are not beautiful...

Haha, för er som undrar håller jag en necessär för ansiktet. Nu är jag ju nyduschad & allt. Ska bara packa gympakläder & sen är allt klart.


Den absolut första!

Den här bilden är den absoulut första bilden jag tog med min iPad. Bilden nedanför är den senaste!


A nice dinner with a nice family...<3

Åt nyss middag med min familj...<3 Mysigt. Ska hoppa in i duschen. Imorgon startar jag dagen med gympa (inne!). På onsdag ska jag klippa mig....det behövs verkligen! Gammal bild.


5 saker...

5 saker jag måste träna på inom ridningen:
1. Mitt skänkelläge.
2. Att trampa ner hälen ordentligt.
3. Min handställning.
4. Min blick.
5. Mitt självförtroende måste bli bättre.

5 saker jag är gör bra inom ridningen:

1. Min sits är rätt så bra i hoppningen.
2. Jag är rätt så nogrann.
3. Jag tänker på hur tempot är fram till hindret vid hoppning.
4. Jag är mjuk i handen.
5. Jag berömmer hästen ofta.

Har lite svår att berömma mig själv.


Varit ute...

Fotade lite träd & sånt som fanns å tomten. Jag ska precis fota ett löv i närbild....då hör jag:
-Vi spionerar på henne, från buskarna. Då ser jag två 5 eller 6 åriga killar gömma sig bakom buskarna. Jag ställer mig bara & tittar mot buskarna. Dom tror inte att jag hör dom....sen springer dom bort en bit. Jag följer efter. Dom bara:
-Hon kommer! Då säger jag:
-Det är ni som försöket spionera va?!
Det är knäpptyst! Jag fnissar. Haha, dom blev nog rätt förvånade.


Tråkigt väder....

Mulet men inget regn....tråkigt! Sitter & ritar. Ska nog gå ut en stund. Uppdateringen är sämst. Sorry. Har ingen blogglust. Om ni kommenterar lite kommer det kanske upp lite höstiga bilder. Bild lånad från google. Ha det bra...<3


Cupcakes bak?

Ska kanske baka cupcakes. Måste bara pallra mig iväg & köpa vetemjöl. Cupcakes är verkligen oemotståndliga!


En chill dag idag...

Som sagt....bara vara här hemma & chilla lite! Igår var jag & familjen & åt middag hos en annan familj. Jag, min brorsa, Ebba & Albin spelade Wii. Haha, Ebba & jag spöade killarna! Sen gick vi ut i mörkret & skrämde varandra lite....:p Vi åt jättegod pizza. Det var helt amazing! Kvällen var bäst!


Sorry för uppdateringen

Var på middag hos en annan familj igår. Nu ska jag käka frukost. Uppdaterar sen.

You are so strong...

Linn Olsson från teamsl verkar vara en helt underbar person. Hon skriver om sina åsikter & om vad hon tycker. Hon la upp en videoblogg om vad hon tyckte om skvallerbloggar. Älskar henne! Kan lyssna på dom starka orden 1000 gånger om utan att tröttna på dom. Håller med Linn till 110%. Hon gör ett fantastskt jobb med Winnetoo. Älskar hennes sätt att att uttrycka käslor endast genom att skriva en text. You rock...<3


My room... just for u....

Här är lite bilder på mitt rum. Nu vet ni hu det ser ut!


Grattis Nellie!

Nellie Berntsson & Bellaman VANN i den andra klassen idag. I den första kom de tvåa. Grattis Nellie. Du & Bellman lyckas toppen ihop. Ni är perfekta ihop...<3 Grattis gånger två till dig!


Galna bilder!

Haha...lite random bilder på mig. Sminkar mig lite för skojs skull. Kan tyvärr varken använda eyeliner, mascara eller ögonskugga eftersom det är rätt torrt i utkanten vid mina ögonfransar & sen har jag tappat några ögonfransar....:(


Shopping!

Köpte ett par skor, en kofta & en tröja. Mamma var snäll & betalade....<3 Åt nyss godis med syrran....nice. Vad görs hos er idag då?


Åsikter....

Jag tillhör själv inte "storbloggarna". Jag är varken glad eller ledsen för det. Jag läser själv många bloggar & skvallerbloggar. För ett tag sedan fick jag reda på att Gangsterponnyn hade börjat blogga igen. Jag tänkte: Åhhh....en massa skitsnack & taskigt skvaller igen. Men....helt plötsligt kom ett ursäktsinlägg upp. Läste igenom det säkert 10 gånger. Gangsterponnyn skrev SNÄLLA saker om t.ex Nellie Berntsson. Det lät dock rätt "smörigt" enligt mig. Allt skit som har publicerats på av Gangsterponnyn togs helt plötsligt bort! Headern är helt klar överdriven. Hon försökte bara lyfta fram det sämre sakerna ur folks ridning. Skrev elaka kommetarer till bilderna hon la ut. Bloggen som kallades Skvallerblogg inhöll skitsnack! Detta är min åsikt till 100%. Kommentera gärna era åskiter!

Ska & köpa lite smått & gott med mamma...

Skor står först på listan! Kanske köper lite annat också. Har rätt dåligt med pengar.....så det blir nog inte så mycket.


Har man det nice eller!?

Ligger i sängen med en iPad & en twilightbok. Myser lite! Ska publicera ett inlägg om vad JAG tycker om skvallerbloggar....om vad JAG tycker om gangsterponnyns "ursäktsinlägg".....om MINA åsikter.