Sötisarna!











Lite bilder från idag!
Fotograf: JAG

Blääää....

Haha, det är LITE kaos på bloggen just nu. Ska fixa en ny header idag. Bakrunden MÅSTE uppdateras. Det ser för hemskt ut just nu....ändast på grund av MIG. Vad önskar ni för färg på den nya bakrunden & bakrunden på headern?!

Nyårsafton....

Nyårsafton är inte precis min favoritdag. Visst, det är väl kul att fira ihop med familj & släkt, men smällarna/raketerna är JAG inte särskilt förtjust i. Jag blir bara förtvivlad över hur djuren skräms upp vid denna tid. Vissa skadas till & med. Det är inte särskilt bekvämt & vara ute på en ridtur när man hör massa smällar & känner hur hästen skrittar med hjärtat i halsgropen. Massvis av andra djur, både vilda & tama blir vettskrämda. Jag skriver INTE att jag bara tycker dåligt om fyverkirier, det kan ju vara vackert också förstås, men jag sänder även en omtanke till alla djur som lider där ute!

@ my room....again!

Hej! Sov över hos en kompis, så bloggen har tyvärr inte blivit uppdaterad;( Är sjukt trött, eftersom vi satt uppe halva natten. Ligger i min säng med mysigaste tofflorna sitter på mina fötter!

Who are perfect?!

Tänkte skriva ett litet inlägg om mig själv. Ni kanske har en uppfattning om hur jag är som person. Det är nämligen väldigt lätt att få det när man läser en blogg. När jag var yngre var jag extremt blyg. Började svettas & rodna så fort jag fick lite uppmärksamhet. Det var inget jag blev retad eller kränkt för, som tur var. Jag har aldrig varit en person som längtar efter att få stå i centrum om jag ska vara 100% ärlig. Nu i senare år är jag inte lika obekväm när jag är i fockus, men det är inte min bekvämaste position. Jag är inte den som skryter eller lägger mig i andras konflikter, utan är inte så pratglad. Nu kanske ni suckar: "Åhhh, ännu en som tror att hon är sådär tyst & perfekt", men så är det defenitift inte. Jag har grämt mig över att jag inte är "perfekt" många gånger, men nu accepterar jag mig själv som jag är. Jag kan inte ändra på min personlighet, helt enkelt. Förresten kan man undra vad "perfekt" egentligen innerbär. Perfekt för mig är kanske inte perfekt för dig! Detta inlägg skriver jag dels för att man inte ska få en förupfattad inblick om någons personlighet & sen kläcka ur sig det till alla man känner & sedan för att ni ska få lära känna mig bättre;)

Cha bloggen!

Sorry för dålig update. Hade lite annat för mig igårkväll;) Har ni något förslag på vad jag ska skriva om? Har ingen riktigt bra idé, men era åsikter kanske kan hjälpa mig! Ska sätta mig & ladda upp lite gamla bilder på kaninerna. Bloggar från iPaden just nu & från den går det inte & ladda upp några, om man inte använder blogg.se's app.

@ home....

Tjena! Kom nyss hem från min lilla "utflykt". Ytterst mysigt i alla fall! Glömde kameran hemma, tyvärr:/ Ska ta mig i kragen & skriva lite fler läsvärda inlägg, som storys, åsikter & tankar. Detta inlägg känns rätt meningslöst! Hjärtat...<3

Header's jag har haft!

Den allra första! Haha, den andra! Den 3:e! Den 4:e, snyggisen gjord av Therese! Gjord av fina Ailine! Gjord av MIG;) Den nuvarande! Är nöjd med den, faktiskt!

Godermorgon!

Är sjukt trött! Jag som aldrig har varit skärskilt seg på mornarna....? Fixar lite tidsinställda inlägg under dagen, eftersom jag & resten av familjen ska ut & grilla korv. Mysigt! Vädret är ju på topp & det enda som saknas är lite snö. Förra året var det väl nån decimeter med snö vid det här laget. Puss & Kram på er!

Utverdering av säkerhetsväst!

Namn: Steeds®
Köpt på: Hööks Hästsport.
Pris: 899 kr.
Färg: Blå & svart
Godkänd: JA.


Fördelar:
• Väldigt smidig.
• Lätt att få på & av.
• Skydd för dragkedjan.
• Skön.

Nackdelar:
• Svår att justera i sidorna.
• "Plattan" som sitter över svanskotan viks uppåt på min väst.


Övrigt:
Tycker att den har ett bra pris eftersom den är en smidig & skön väst. I beskriningen som sitter i västen står det att den ska gå att tvätta med varmt vatten!


Min & Jackpot's "story Del 1

Nu ska jag ta & skriva ner min & den underbara shettisen Jackpot's "story. Jag hade ridit ett väldigt kort tag innan, på en ridskola som låg ganska långt bort. Jag började i gruppen där de flesta av mina klasskompisar red. Det visade sig att dom redan red helt själva & skulle börja hoppa nästa termin, men jag red ett tag i den gruppen endå. Första lektionen, var ingen minnesvärd upplevelse. Jag red Jackpot. Jag kunde inte ens rida lätt i traven, så jag satt där & skumpade hit & dit i sadeln. Jag klamrade mig fast i sadeln & längtade efter att få sakta av! Jag red även shettisen Stella ibland, när jag red ut för första gången drog hon ner i diket direkt & böjde ner huvudet för att äta gräset som växte där! Tillbaka till Jackpot, nudå. Jag minns när jag red ut på den lilla busen. När han dök ner med huvudet för att äta gräs i en brant nedförsbacke gled jag av mitt på en stor sten! Haha, det gjorde sjukt ont! Efter ett litet tag på ridskolan bestämde jag mig för att hoppa ner en svårighetsgrad. Jag ville lära mig allt från grunden. Jag började i en lättare grupp på lördagar. Jag red Magi rätt ofta & Jackpot blev lite mindre "favorit" hos mig. Ridskolan bestämde sig för att splittra gruppen så jag började på fredagar istället. Jag hann prova Winny, Elektron (R.I.P), Pim-Pim med flera. När jag red Jackpot för första gången på länge gick det sådär. Jag var inte van med så envisa hästar som han! Detta var del 1 av "storyn". Del två kommer upp lite senare!

New!

Hej! Fixade nyss en ny header, vad tycks?! Bakrunden vägrade dock att visa sig, men den ska fixas så snart som möjligt. Visste ni, det 8:e januari ska jag till Barcelona.....wihooo! Fixar lite tidsinställt så ni får något att läsa. Tar med kameran så ni får MASSOR av bilder när jag är hemma igen! Låter det bra? Det skulle vara superkul om någon ville gästblogga hos mig! Skicka i sånna fall din gästbloggning till: [email protected]!

Ny header imorgon!

Imorgon ska jag fixa en SNYGG header för en gångs skull. Har bara gjort denna som jag har nu själv & den snygga som jag hade tidigare är gjord av Ailine & innan den var gjord av Therese. Dessa tjejer har gjort grymma jobb! Känner mig bara sugen på att utmana mig själv lite;) Ska fixa en snygg bakrund också, istället för en tråkig vit! Nya färger väntar.


2011....

Bästa besluten jag har tagigt under 2011:
•Börjat blogga på denna blogg!
•Våga hoppa lite smått inom ridningen.
•Vara mig själv till 100%.
•Bearbeta skitsnack.

Detta har jag lärt mig under 2011:
•De som snackar eller skriver elakt är oftast bara avundsjuka.
•Blogga!
•Rida Jackie bättre & kunna hantera han i fler sitvationer.
•Bygga upp mitt självförtroende.

Bästa minne under 2011:
•Första hopplektionen på Jackie sen jag blev rädd, känslan att flyga över hindret, lätt som en fjäder är obeskrivlig!

Personer som inspererat mig under 2011:

• Nellie Berntsson, hon har inspererat mig till att våga vara mig själv, vad alla andra än tycker så ska jag vara 100% Emma, liksom. Hon är en grym tjej;)
• Mami & papi, absolut. De ställer upp till 110% & peppar mig till 1000.
• Nora. Vi träffas inte så ofta men när vi väl gör det har vi grym kul. Du är fin, Nora sjukt fin. Du rider super & är en fin vän. Kolla in hennes blogg bestnoris.blogg.se!


Mål jag uppnått som jag hade inför 2011:
• Börjat hoppa igen.
• Fått bättre självförtroende.
•Blivit säkrare inom ridningen.


Vill jag under 2012:

• Tävla i någon mindre clearround.
• Att bloggen ska uppdateras mer av mig.
• Träffas oftare med vänner som bor långt bort.
•Börja sköta Jackie.
•Våga synas mer.






Julklappar!

Hej på er!
Har haft en supermysig julafton! Fick bland annat lite dekorationer till naglarna, nagellack, en fake onepeicie (rosa), pengar, ett par nya ridskor & ögonskugga.
Är supernöjd!
Fick ni några fina julklappar?!


GOD JUL!

Hoppas ni har haft en lyckad julmorgon! Vaknade supertidigt av att syrra kom in & sa:
-Kom nu, Emma! Vi ska öppna julklappar!
Fick en klocka, lite kläder & en jacka, som var supersnygg! Ikväll åker familjen iväg till kusinerna & firar jul & firar även hela släkten från mammas sida.


Inte långt kvar nu....

Ska bara överleva kvällen & sen sova bort natten FORT & sen är det....julafton! Klapparna ligger under granen, ljusen är tända, granen pyntad.....så vad väntar vi på! Here come the Christmas!

Knäck...

Har nyss gjort knäck med familjen. Har kvar den underbara smaken i munnen....mmmmm. Seriöst, knäck är nästan det godaste som finns enligt mig! Ska göra ischoklad lite senare också! Älskar detta julstök!


Räknar ner....

Imorgon smäller det, julafton! Alla julklappar fixade & innslagna. Känner på mig att dagen kommer gå framåt SEGT! På fönsterruntan är det fullt med regndroppar & man hör hur regnet smattrar;( Jag som trodde att julen 2011 skulle bli VIT!? Hoppas på ett underverk under natten.....men det ser inte särskilt positivt ut, om jag får säga det själv, men det är aldrig fel att hoppas! Måste tacka er UNDERBARA läsare för alla kommenarer + statestiken! Ni gör min dag;)

Tittade tillbaka lite...

Kikade nyss tillbaka lite i arkivet. Min blogg var väldigt ointressant ibörjan enligt mig själv. Då var det bara "Idag gjorde jag det & det & sen var det inget mer, förutom någon utverdering av ridlektioner då & då. Nu skriver jag lite mer tankar, åsikter & lite mer nogrannt, helt enkelt! Jag har funderat & funderat på att skriva ett riktigt inlägg om mig, Emma. Skulle ni gilla det? Ni får lite gamla bilder också;) Förra julen... Jackie...sötnosen;) Bubblan Pricken En failad bild på mig...

Jag, iPaden & mössan=ett bra team

Vi har hängt den största delen av dagen faktiskt. Försökte att fota kaninerna lite....fick inga bra bilder alls! De satt bara där inne i burnen & smaskade på sitt "morgonhö". Sötisar. Hmmmm, nu får jag nog ta & slå in lite julklappar. Puss!

Godmorgon!

Första dagen på jullovet.....wihooo! Ska snart gå ut & mysa med mina små sötiskaniner, kanske fota lite också. Riktigt kul att ni läsare kommenterar så bra! Man blir riktigt uppåt. Gillar ni mina åsiktsinlägg, förresten? Tänkte bara om ni vill ha fler under dagen! Puss på er!

Natti!

Nu stänger jag ögonen & drömmer mig bort. Imorgon blir det UPDATE. Lovar. Dags att nana nu.

Kom ihåg...

Något man måste komma ihåg är att även dom som driver dom lite större bloggarna är helt vanliga människor! Dom ska inte förutsättas att kunna ta mer skit än dom som inte driver någon "storblogg". Man är beredd på att få ta lite skit då & då, men får istället höra kränkande ord från jättemånga avundsjuka människor. Tänk er att man står på ett berg, som ständigt svajar & man vet inte om dom elaka orden kommer att ta över, eller om berget någon gång slutar svaja. Dom måste även få ha en del i sitt liv privat & inte behöva få en massa folk över sig. Man kan ha en del man inte behöver lämna ut i läsarna & skvallerbloggarnas händer.

Blir LAGOM irriterad över detta!

Idag fick jag höra av en kille: "Hästar är töntiga & fula djur!" När jag får höra sådant blir jag arg, sur irriterad, men framför allt ledsen. Alla dessa anklagelser dett djur får. Vissa kallar dom för hamburgare & andra kränker djuret på andra sätt. Jag får ett jack i hjärtat varje gång jag hör en elak mening om djuret. Innan man har testat att syssla med hästar/ridning har man egentligen inte så många klara åsikter att framföra om djuret eller sporten. Man kan heller inte förutsätta en svårghetsgrad på sporten. Det skulle vara kul att se dom som kläcker ur sig alla dessa fula ord om hästar, stå där öga mot öga mot en häst. Skulle dom sitta upp på hästen & sagt "Åhhh, vad enkelt detta är", knappast. Även vi som sysslar med dessa underbara djur blir ledsna över att hör elaka ord om våra bästa vänner.

Jullov!

SKÖNT! Hade för en gångs skull en mysig dag i skolan! Klassen julpysslade lite & på slutet av dagen bjöds det på cupcakes, kakor & massor av annat gott som några i klassen bakat! Massa ljus var tändani klassrummet & jag satt bara där & njöt av julstämmningen. Nu är det dessutom vitt ute & det gör ju inte det hela värre;)

Måndag.....????

Bara tisdag kvar nu! På onsdag går jag på jullov! OM jag längtar. Ska bli så götti götti! Var hos frissan nyss & klippte mig, bara topparna. Älskar shampoot de andvänder där, för håret blir grymt glansigt & fint & sen luktar det ju gott också;) Kämpar med en ny header....& kanske en design. Blir bara lite trött på familjens sega dator, eftersom det tar 30 minuter & spara headern! Är sjukt nöjd med den, ska försöka fixa lite med den nu i veckan så den kommer upp här.

Shopping!

Hej! Var nyss med mamma & handlade lite julklappar. Fick tag på allt jag tänkt, faktiskt. Sen blev det lite små inköp till mig själv också! En mössa med pälsboll, ny mascara & ett hårsmycke! Är riktigt nöjd!


Tips!

Tipsar om dessa läppbalsam från The Body Shop! Läpparna blir superfina & mjuka. Jättebra att ha i väska såhär i vintertider. Kommer tyvärr inte ihåg priset, men jag tror inte att det är så farligt dyrt;)


Såhär är det....

Igår lovade jag att skriva om mitt förhållande till hoppning på Clements. Det ligger inte hos hästen utan enbart hos mig. När jag hoppade Clements för första gången fick jag en inblick av att hon tar stora språng över hindret, eftersom jag flög fram på hennes hals & höll mig kvar på hennes rygg med nöd & näppe. Om jag ska vara ärlig har jag en ganska svag balans som skulle behöva tränas upp. Hennes språng & min balans var ingen bra kombination, helt enkelt. Jag vet inte om det skulle gå bättre om jag testade nu, jag kan ju ha utvecklat mitt sätt att hitta balansen i ridningen. Hennes språng är rätt stora, för det har jag även sett när andra har hoppat henne & det är absoulut inget dåligt med det! Alla hästar har sitt sätt att hoppa & har sin relation till hinder & det får man aceptera. Min pappa tyckte att jag skulle testa igen & hoppa henne, en gång, på ett lågt hinder. Det är bara det att ett 50 cm hinder växer så otroligt mycket i mina ögon. Visst, man ska ha respekt för hinder & ta det på allvar, men man måste endå ha spara lite på glöden till att attackera det ordentlig med lagom tempo & mycket glädje. Jag känner mig bara rädd, om ens skulle rida nära ett 50 hinder på henne. Om glädjen inte finns hos mig finns det ingen glädje hos henne heller! Om jag får tillräckligt med pepp, kanske jag får det självförtroendet jag har på Jackie på Clements! Jag måste tro på Clements & mig, hitta glöden & hoppet igen.

Regn, regn & mera regn!

Är trött på detta tråkiga vädret! Det är +4 grader & det regnar & regnar! Himmlen är blygrå & det är grått & trist ute. Får hoppas att det blir kallare & börjar snöa istället! Papi hade ett litet snack med mig i bilen igår! Han undrade varför jag inte hoppade Clements & då berättade jag att jag är lite rädd för hennes STOORA språng & att jag inte ska kunna hålla balansen. Han gav mig tips på hur jag skulle kunna förbättra min syn på det hela! Tack så mycket, papi! Love u....<3 Att ändå våga försöka är det viktigaste! Förresten! Kör på en lite This or That! Klara, färdiga, kööör!

Fredag!

Hej på er! Idag har jag haft en lagom chill fredag. Var i skolan....kort dag. Sen gick jag hem & käkade lite mellis & sen åkte jag till stallet. Hade Clements. Undrer uppvärminingen var hon superfin, lite seg då & då men annars skötte hon sig bra! Clements brukar i vanliga fall ha lite svårt för att gå i täten, men idag funkade det jättebra. Hon smet undan ibland innan bommarna, som vi hade som uppvärmning, men det var endast på grund av min innerskänkel! Hoppade inte henne denna gång heller & ni ska få en 100% ärlig förklaring till det senare. Måste ge ett creed till Julia i min grupp som kämpade & kämpade på med stora Faidra! Hon är säkert över 160 & Julia var inte så stor på henne, men hoppningen gick kanon!

Dessa skulle inte sitta helt fel...

Tänk att ha en go one piece & bara krypa ner i en mysig fredagkväll! Stars and stripes mönstret var grymt coolt, medans den rosa är lite mer diskret. Julklapp 2011, kanske?


Sitter här påväg hem från Skansen! Har haf...

dsc00864 (MMS)

Sitter här påväg hem från Skansen! Har haft en supermysig dag.


Tja på er! Sitter här påväg till Skansen m...

dsc00382 (MMS)

Tja på er! Sitter här påväg till Skansen med klassen! Ska bli kul! Uppdaterar mer sen.


Natti på er sötisar!

Nu tackar jag för mig & lägger mig i min goa säng! Imorgn=I'm back! Natti på er!

Livet är hemskt orättvist......

Detta insåg jag ganska tidigt i min tid i den såkallade "bloggvärlden". Vissa får över 20 kommentarer på varje inlägg & vissa får kämpa för att ens få en. Jag är STOLT över mina goa läsare & min blogg. Jag acepterar fullt att inte få kommentarer på varenda inlägg, men jag kämpar för det, det gör jag! Jag brukar glädjas åt att andra lyckas, kanske skicka iväg en uppmuntrande kommentar! Jag blir själv varm i hjätat när jag får en uppmuntrande kommentar & vill ge ett stort creed till de som tar sig tiden & skickar iväg en sådan kommentar! Det är nämligen inte alla som gör....... Ibland drabbas man av en hemsk sjuka, nämligen avundsjuka, & tappar helt motiveringen till att glädjas åt andras framgångar. Istället börjar man trycka ner dem som har nått en framgång. Detta är absoulut inte rätt. Man kan inte få någon att sluta utvecklas, inte ens med våld. Elaka ord känns som små pilar i själen, som inte tas ut på en lång, lång tid. Vill man själv bli nedtryckt när man nått toppen av det höga, höga berget?

Julmys!

Idag bakade vi lussekatter på hemkunskapen! Det doftade verkligen jul i hemkunskapssalen denna eftermiddag! Tittade på min syrras luciatåg & de var sjukt duktiga. Har precis käkat middag, risgrynsgröt med familjen & mormor & morfar. Gud så mysigt! Det enda som saknas är snön! Tack för alla fina kommentarer! Blir peppad & motiverad till att blogga! Ni gör mig så glad! Ni är bäst;)

Var dig själv, & ingen annan!

Det är INTE okej att inte bli acepterad för den man är. Alla är en, väldigt speciell & unik person. Det enda som kan få en att ändra på sin personlighet är om man låter folk trycka ner en. Jag skulle aldrig kunna stå & säga ord som inte kommer rakt ifrån mitt hjärta. Det skulle kännas så fel & låta munnen gå utan att ens ha någon som helst lust att säga orden, som kommer från ingenstans. Man ska inte behöva vara på ett visst sätt för att bli acepterad! Att vara det som någon annan kallar perfekt känns nog inte så perfekt för en själv. Man mår inte bra av att ändra på sig själv hela tiden, det gör man inte. Det är bara du, som har exakt din personlighet, ingen annan är exakt som du, du är unik. Detta kan vara svårt att inse, men det stämmer. Så nästa gång du försöker ändra på dig tänk tanken: -Jag är unik.

Julfest på Väsby RK!

Har varit på Julfesten på ridskolan. Det var superkul & allt var intressant! Några av ridlärarna på ridskolan (Ellen, Anna & Lina) hoppade några av ridskolehästarna barbacka. Lina hoppade Star, Ellen Magi & Anna Bella! Haha, Magi var sjukt söt med Ellen! Luciatåget var jättefint & kadriljen med;) En lyckad show, helt enkelt!

En kanin på rymmen!

Imorse när jag städade kaninernas bur så såg jag helt plötsligt att Pricken skuttade runt i trädgården! Jag blev lagom förvåndad! Hur hon hade rymt kan jag fortfarande inte komma på, men hon är expert på det! Jag försökte fånga henne, men att fånga en lös kanin är inte det lättaste som finns. Papp hjälpte mig & nu är båda kaninerna i hagen!

Saknar...

Haha, mitt första ridläger, sommaren 2008, Väsby RK! Det var ett dagläger & jag red C-ponnyn Winny In The Night! Älskar ponnyn! Söta vi var!


Träningsvärk....

Har världens träningsverk sen gårdagens ridpass! Vi stod sjukt mycket i lättsits & gjorde bågar & lite annat. Idag ska jag kanske & handla de sista julklapparna. Det kommer nog vara sjukt mycket folk i Centrum, men jag älskar att julhandla! Nu är det bara två veckor kvar till julafton! Längtar.

Ridlektionen....

Red Clements. Ibörjan kändes hon okej & över bommar kändes hon inte så uppmärksam utan snubblade lite då & då & var rätt stressad. När vi skulle jobba galopp på en lång & en kortsida så pep hästen framför Clements & mig till. Mimmi (som hästen heter) skrämdes lite av sitt eget pip & Clements blev livrädd, skyggade till & rusade iväg. Jag tappade ena stigbygeln & kastades åt vänster i sadeln. Som tur var höll jag mig kvar. Resten av lektionen var hon hur pigg som helst & hade ingen fokus på mig alls. Jag kände att jag inte var säker på henne. Ellen ställde upp ett hinder & då gick jag med Clements in till mitten. Det var väldigtlärorikt & titta på de andra i alla fall. Ha en trevlig fredagkväll!

......

Nu....är jag 100% ärlig & berättar vad JAG känner just nu. Är trött på att bara få gå här & låta dessa obehagliga tankar snurra runt, runt i mitt huvud. Jag säger bara ett ord....SKITSNACK. Vem kan man egentligen lita på, ena sekunden får man höra från en vän: "Jag skulle aldrig snacka skit om dig" & nästa dag är det löftet glömt, liksom. Vem vet, kanske snackar mina närmsta vänner skit bakom min rygg? Varför säger man alla dessa ord egentligen? Varför vågar man inte stå öga mot öga med personen som man säger allt om & kläcka ur sig den långa ramsan med ord? Jag, personligen känner att mina vänner litar på mig.....& jag vill inte svika dom. Jag har ett stort förtroende på mina vänner & jag vet hur det känns när nån klipper av bandet. Lite småskvaller, visst, men när det börjar övergå till att hänga ut nån......då är det SJUKT hemskt. Jag har mått sjukt dåligt över detta. Vem ska man lita på? Orden, känns som små nålar som sticker i själen. Mår illa när jag tänker på hur många som utsätts för detta just denna sekund. Tro på er själva, de som snackar skit har FEL, FEL, FEL!

Fem saker ni INTE visste om mig!

......Jag är rätt feg inom ridningen, behöver pushas lite........Jag byter frukost jätteofta......Jag älskar att skriva noveller..........Jag kan lyssna på Adele's Somone Like you om & om igen utan att tröttna.......Jag är inte helt säker om jag kan lita på nån av mina vänner just nu........


Stallet idag!

Hej på er goa läsare! Ska till stallet idag med en kompis & fota henne! Ska bli kul! Det är galet kallt ute, men typ 1 mm snö:p Kom nyss hem från skolan. Vi var i skogen från 12-14 & gjorde upp eld & poppade popcorn över den! Hög mysfaktor, alltså! Har knappt nån känsel i mina ben:/ I stallet får jag förstås inte glömma & pussa lite på Jackie & de andra hästarna;) Häst är bäst!

Mys!

Ska julpyssla med syrran, medans vi tittar på Stallkompisar! Mysigt! Ikväll åker vi iväg till kusinerna, så uppdateringen blir inget vidare. Nu tjatar syrran sönder mig! Kram på er!

Different....

Att vara annourlunda har de flesta nog känt av någon gång. Att "alla andra" är perfekta & man själv är helt olik dem. Men vilka är "alla andra" egentligen. De tänker säkert samma tanke som du! Varför ska man alltid tänka t.ex sin klasskompisar som en grupp som är mot en, när de kanske också tänker " Det är så snyggt med fräknar " medas den som står brevid tänker " Varför har jag en massor av fula fräknar?" Det finns alltid någon, där ute, som känner sig exakt som dig, tänk på det!

Hej!

Ska på dop snart så detta inlägg bil ett kort inlägg! Käkade nyss lunch. Gött. Har fixat nåt inställt inlägg till er så ni får något & läsa om. Hoppas ni gillar det!

Pigg häst..

Clements var PIGG idag! Vi fick rida barbacka om vi ville. Jag gjorde inte det. Hon kändes väldigt stor jämfört med Jackie! Hon var inte så seg ibörjan som hon brukar göra;) Hon var PIGG i traven & det var kul att känna lite tempo eftersom hon brukar vara rätt seg! Jag är nöjd med min innsats också för en gångs skull! Några som red barbacka ville galoppera & vi som red med sadel fick också göra det. Hon galopperade på bra! Detta passet gick SUPER. Vi gjorde lite serpentinbågar & det funkade perfekt! Hon var avslppnad & fin!

Sjukt nöjd...

Berättar mer sen. Ska käka.