2012's första ridlektion!

Hej! Har nyss käkat lite middag. Dagens ridpass på Magi gick sådär. Sitsträning stod på schemat. Han kändes väldigt seg ibörjan, men lyssnade fint på mig i halterna och så vidare. Det kändes som jag låg sjukt långt bakom hästen framför & det var lite jobbigt till en början. Vi fick värma upp hästarna lite på volten, ställa & böja & få dem mjuka. Tyckte att han lyssnade bra & böjde sig fint. Fick dock tänka på rätt mycket på volten, ställa ordetligt, men passa mig för att han skulle bli för böjd, DRIVA ordentlig, hålla kvar honom på voltspåret (han tryckte extremt mycket in mot mitten), fortsätta rida mjukt & fint, för annars börjar han rycka tyglarna ur handen på en, hitta en mjukt rytm i nedsittningen i traven & att INTE hamna snett i sadeln, som jag ofta gör omedvetet. Kämpade på med han & stressade han inte, utan bad honom öka tempo i ertapper. Spöet fick vila på låret i största delen av lektionen. Vi galopperade sedan någon slags båge. Han hade lite svårt för att behålla galoppen hela bågen, men var superduktig! Magi

Kommentarer
Postat av: fanny

Vill ni att bloggen är kvar? Lämna en kommentar om hur du tycker att vi ska göra med hästbloggen, det betyder varenda röst.



http://ourweekday.blogg.se/2012/january/hur-vi-gor-med-bloggen.html#comment



Förlåt om du inte gillar sånnahär kommentarer.

2012-01-06 @ 19:43:58
URL: http://ourweekday.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej! Fin blogg, vad gör du? :)

2012-01-06 @ 20:58:44
URL: http://sarasdaily.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: kollar också bloggar :)

2012-01-06 @ 21:17:34
URL: http://sarasdaily.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Nu har jag Emelie från ourweekday börjat blogga på en annan blogg. Kolla jättegärna in den bloggen och fortsätt följa mig, design kommer upp i helgen ;)



Många kramar!

2012-01-07 @ 09:19:32
URL: http://jedressage.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback